Berichten
Lida Boelhouwer
@ 21:55 10-07-2015
Beste collega's,

Wij bestaan in september 100 jaar en wij willen jullie een uitnodiging sturen. Wie is jullie secretaris?

Met vriendelijke groet,
Lida Boelhouwer Loenens Fanfarekorps Oud-Over
Drumgroep Crescendo
@ 16:18 18-11-2014
Slagwerkgroep CRESCENDO heeft zaterdag 8 november deelgenomen aan het "SLA JE SLAG" cup muziekfestival in Puiflijk.
Samen met 13 andere bands een TOP-dag beleefd. Veel gezien, veel gehoord en.....
veel gespeeld. En nog GOED ook!!! We hadden niet al te makkelijke stukken uitgezocht, maar wel heel leuke. Veel erop gestudeerd en met PLEZIER gespeeld! Bij het publiek viel het zeer in de smaak en naar later bleek ook bij de jury. Bij de prijsuitreiking bleek dat we een score hadden behaald over de 5 stukken welke we hadden gespeeld, van maar liefst 84,88 punten!! TOPPIE! Dit betekend maar effe, dat we volgend jaar mogen meedoen aan een nieuwe "SLA JE SLAG" cup in TWELLO. Gaaf hè! We zeggen maar tegen jullie: "zorg dat je erbij komt!".
Afgelopen zaterdag de 15de nov. heeft de band meegedaan aan de intocht van Sinterklaas en z'n Pieten. Wat troffen we het met het weer! En wat waren er veel kinderen om de Sint en Pieten te verwelkomen. Hartstikke leuk.
Blij verrast werden we bij terugkomst in de Notenbalk. Er hing een enveloppe aan de deur, hé. Er zat een briefje in....een rijm nog wel. Sint wist precies hoe het allemaal zit bij de drumband, veel plezier, veel repetities, veel optredens, veel gein, kortom heel gezellig rijm en.........een zak vol met allerlei lekkere eetdingen. JIPPIE. lusten we zeker wel! Met volle mond zeggen we dan ook DANK U WEL SINTERKLAAS voor deze fantastische verrassing.
Drumgroep Crescendo
@ 15:58 29-04-2014
1ste KONINGSDAG 2014.
Op een zon overgoten podium heerlijk gespeeld, heel veel gezellig publiek en...onszelf vermaakt met het flitsende "trommelspel". Het was fantastisch om te doen.
Mocht je zin hebben om ook te komen spelen in de band!!! Dat KAN!! Kom a.u.b. eens kijken en luisteren bij een repetitie, altijd leuk! Elke donderdagavond (18.30-21.45 uur)
Je bent HARTELIJK WELKOM!
Hugo
@ 00:13 23-03-2014
22 Maart 2014 Spiegelhuys.
Wat een TOP avond!! De sfeer was super, de muziek was super en alle muzikanten waren super.Dit kan alleen maar in de amateursecter, daar zijn de echte liefhebbers actief!!
En nou vol gas vooruit naar de nieuwe uitdagingen, jullie kunnen ze aan!
Wijnand
@ 17:33 24-02-2014
dit bericht moet je achter het onderstaande aan lezen. een K L E U R R I J K E muziekhappening te worden. Neem al je vriendinnen, vrienden, ouders, buren, oma's en opa's en SAMEN maken we er een waar muziekfeest van. EN wie weet....win je wel een heerlijke TAART! "Kom en geniet van alles wat Crescendo u/je biedt".
Wijnand
@ 17:22 24-02-2014
Na november 2013 zijn we, slagwerkgroep Crescendo, onze Notenbalk ingegaan en komen er pas 22 maart uit. Maar dan wel "volgestampt" met nieuwe en "oude" muziek. Want de 22ste maart doen we mee aan het jaarlijkse muziekfeest van Crescendo "het voorjaars/donateursconcert! Dit jaar niet in de sporthal, maar nu in de grote zaal van het "SPIEGHELHUYS"in Nederhorst den Berg. Alle afdelingen van de vereniging doen er aan mee. Dat zijn: het muziekensemble, de blokfluiters, de blazersklas(sen) en natuurlijk de drumband. Het belooft een leuk en gezellig, maar vooral
Wijnand
@ 17:37 18-11-2013
Wat een fantastische muziekdag in Ridderkerk beleefd. Veel slagwerkmuziek van uiteenlopende aard. Gestemd en ongestemd. Van "laag' tot "hoog". Maar allemaal met een dermate enthousiasme, waardoor het heel goed was om naar te kijken en te luisteren. 19 bands speelden hun spel, middels een perfecte organisatie van de Ridderstars. Bravo! Alles wat tot in de puntjes geregeld. Vanaf 10.30 uur tot 21.30 uur was het een komen en gaan van spelende bands. Met natuurlijk een spannende finale, waarbij de deelnemende bands vertegenwoordigd waren op het grote podium voor de uitslag van die toffe muziekdag. Wij, Crescendo Nederhorst, traden als 17de groep op, moesten al de 16 voorgaande banduitslagen aanhoren. Tussen de 75 en de 88 punten werd er gescoord. Toen CRESCENDO NdB......90 punten! Wouw...Voor het verplichte werk!. Met de beoordeling van de vrije werken mee, scoorden we gemiddeld 87,6 punten. Een TOP-score! Op naar het volgende evenement. A.s. zaterdag 16 november in Nederhorst: Intocht van Sint Nicolaas als zwarte pietenband. Leuk en spannend om ook dat te doen!.
Thea
@ 15:56 05-06-2013
Het werd eindelijk 1 juni 2013 want dan ging de drumband spelen in Elst. en ik ben meegeweest. We vertrokken om 11 uur vanaf de Notenbalk. De reis ging voorspoedig en reden er ook in één keer heen. Er moest gedeeld worden met nog een korps in een kleedkamer. Ze waren alleen vergeten dat dat korps heel groot was dus het was TE klein en benauwd.
Wat heel jammer was het was zo koud. Met blauwe vingers waren de jongens/meiden op het veld aan het repeteren. Om half 3 moesten ze optreden en wat gebeurd er...... precies toen ze aantraden brak de zon door. Na lekker gespeeld te hebben verdween de zon. De goden waren met hun. Ze eindigden op de 3e plaats met 81.5 punten. Tegen 19.00 uur waren we weer terug in de Notenbalk. Nog even met elkaar wat gedronken en nagepraat te hebben ging ik met een goed gevoel naar huis.
Nog bedankt voor de gezellige dag. Groetjes
Drumgroep Crescendo
@ 16:59 10-12-2012
Wederom hebben de Pieten, na veel heen en weer gezwalk, de grote ZAK vol met lekkere verrassingen, neergezet in de Notenbalk.
Zeer beduusd dat het ons nogmaals overkwam, "stortte" Niels voorzichtig
op tafel vol met.............jam,jam.
We waren toch wel even de kluts kwijt, van zoveel heerlijkheid.
Zijn wij dan zo "goed" geweest dit jaar, ja, toch wel, blijkbaar!
Wat een eer viel ons te beurt en we hebben er niet eens om gezeurd. Maar zeker is wel, vergeten doen we dit niet snel. We zullen hierover steeds blijven lullen en nog weken van al dat lekkers heerlijk smullen.
Sint en Piet(en) dank jullie zeer voor deze ZAK vol "aandacht", het geeft ons spirit en doorzettingskracht. Nogmaals, DANK jullie wel!!
erik balk
@ 11:14 11-06-2012
Drumband. Van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat in Bad Munstereiffel.
lidia
@ 16:51 02-06-2012
Zo net de 2 aardbeien van de kado aardbeienplant opgegeten. Ze waren heerlijk zoet. Jammer dat er maar 2 aankwamen. groetjes Lidia de inleen
Erik Balk
@ 13:35 25-05-2012
Wat geniet ik toch iedere keer weer van de spontane en gezellige drumclub onder leiding van Wijnand.
Carlo heeft het ontzettend naar zijn zin bij jullie.
lidia
@ 01:23 26-04-2012
Worden er nog foto's van het concert op de site geplaatst? groetjes van de inleen
Thea
@ 17:09 15-04-2012
Het was gisteravond bij "Voel je thuis" bij Crescendo een echte happening. Heel veel publiek. Er waren zelfs stoelen tekort. Dit kwam doordat de 2 blazersklassen (groep 7 en 8)van de mr. Kremerschool speelden. Alle familieleden waren aanwezig om dit mee te maken. Wat zij op de maandagmiddagen geleerd hebben kwam er goed uit. Knap hoor! Van de drumband kreeg ik zoals gewoonlijk kippevel, gewoon machtig. En volgens dirigent Christian speelden wij `het ensemble` naar alle tevredenheid. Ik ging met een goed gevoel naar huis.
berdien
@ 19:45 29-03-2012
De mail over het lekkers bij het donateursconcert kreeg ik terug.
Ik zal boterkoek meenemen.
Jammie..
Berichten: 1 t/m 15 van de 27.
Aantal pagina's: 2
[1] 2Ouder
Welkom op het gastenboek van AMV Crescendo
Reactie's, Tips en Opmerkingen zijn welkom
Laat een bericht achter
Naam:
E-mail:

Algemene Muziek Vereniging Crescendo
Nederhorst den Berg