AMV/Blokfluit en wat dan
Na het AMV/blokfluit - starter jaar is er de mogelijkheid om verder te gaan, met dezelfde modulaire seizoensopbouw en gekoppeld aan de basisschool structuur:
Fase 1 (vanaf groep 5) met het accent op ritmiek en de kruisen en de mollen ,lekkere liedjes en veel aandacht voor expressie en mime (lesduur 45 minuten). Na deze fase is de overstap op/naar een ander instrument goed te doen.
Fase 2 (vanaf groep 6) met langere stukken, hogere tempi, moeilijkere structuren en muziek uit andere culturen en tijden, waar onder Beatles en jazz repertoire, improvisatietechniek (lesduur 45 minuten).
Fase 3 (vanaf groep 7) met het accent op vlot spelen met kruisen en mollen in twee octaven en bekende nummers van ABBA en andere grote namen uit de recente muziekperiode. Leren fluiten op de grote blokfluiten. Veel aandacht voor detail en expressie (lesduur 45 minuten).
Finalistenklas (vanaf groep 8) voor de echte doordouwer, fluiten op basfluit tot en met piccolino. Pittig werken met muziek vanaf 1500 tot en met nu. Beheersing van diverse adem/speeltechnieken, goede beheersing van het notenschrift, intonatie en versierkunst (lesduur 45 minuten).
Alle AMV/blokfluit projecten worden afgesloten met een certificaat en een slotproductie
>>Door de modulaire opbouw is het mogelijk om het leerproces versneld te doorlopen.
>>AMV/blokfluit is maatwerk en wordt geheel op de samenstelling van de groep toegesneden!!
Ongetwijfeld, na deze ervaring wil je verder. Andere klankkleur, deel uitmaken van een groter gebeuren. Ja, ik wil een ander instrument, natuurlijk waarom niet?
Kom even langs dan praten we over de mogelijkheden.
Algemene Muziek Vereniging Crescendo
Nederhorst den Berg